KULLARO SÖKER PERSONAL

Om jobbet

Vi söker nu dig som vill utvecklas och växa med oss i en position som är utvecklande och omväxlande när vi nu tar steget mot nya mål. Vi söker dig som är engagerad, noggrann och fungerar bra i ett team.

 

Om Kullaro

Kullaro är ett litet företag som arbetar med sten som huvudmaterial. Vi tillverkar allt från smycken, möbler, konst, bänkskivor och diverse andra produkter som kan tillverkas av sten. Företaget finns i Lönsboda/ Nord Östra Skåne.

 

Dina arbetsuppgifter

Du får arbeta mångsidigt och fysiskt med att tillverka olika produkter i sten. Arbetet kan innebära att såga, flamma, krysshamra, forma, hugga, polera och montera. Du kommer att få jobba med allt ifrån mindre heminredningsprodukter till möbler, utsmyckningar/konstverk, bänkskivor och byggnadssten. Svets och träarbeten kan också förekomma. Arbetet är ett gediget kvalitetsinriktat hantverk och rollen ställer höga krav på noggrannhet. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta varierat, fysiskt och med frihet under ansvar.

Som medarbetare erbjuder vi dig ett omväxlande och intressant arbete i nybyggda lokaler. Är du driftig och nyfiken finns goda möjligheter till utveckling inom företaget för att följa med oss in i framtiden.

 

Din profil

Känner du

  • att du är intresserad av tillverkning och produktion.
  • att du är en person som är nyfiken och villig att lära dig.
  • att du har erfarenhet av självständigt arbete och trivs bra med att planera, styra och optimera ditt arbetssätt för att nå goda resultat.
  • att du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar.

Så är du rätt person för oss.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral som kan tänka sig ett mångsidigt arbete och har känsla för hantverk och design.

 

Meriter

Meriter kan vara erfarenhet av arbete i sten, ritkunskaper i ritprogram, ritningsläsning, programmeringsvana inom CNC styrda maskiner, truckkort, traversutbildning och utbildning för heta arbeten.

 

Maila din ansökan till:

jobb@kullaro.se

Vid frågor kontakta:
Jenni Kullaro på 0760070888

Ort: Lönsboda
Omfattning: Heltid (kan även vara deltid)
Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse