Kullaro is a family-run company based in Lönsboda in the north-eastern part of the province of Skåne in southern Sweden, where unique deposits of diabase have reached the light of day. With diabase as its hallmark, Kullaro uses this unique Swedish black gold to design and make jewellery, interior design products, furniture and art.

Kullaro är ett litet familjeföretag som sedan 2006 har haft sin verksamhet i Lönsboda i nordöstra Skåne på gränsen till både Blekinge och Småland. Det är också här som de unika fyndigheterna av diabas nått dagen. Av traktens/ Sveriges svarta guld formger och tillverkar vi smycken, heminredning, möbler och konst med diabas som signum. Här har vi även vår butik & Showroom dit vi hälsar besökare välkomna för att se resultatet av vår förädling av detta unika och magiska material, diabas.