Kullaro Inner Core

Kullaro Inner Core

Hej och välkommen till ”Sigrids sommarblogg”! Här kommer jag att dela med mig av allt mellan himmel och jordens inre kärna, med samma utgångspunkt – Kullaro. Under sommaren ska jag förväntansfullt lära mig mer om bergsarten som blev till för tusen miljontals år sedan. Diabasen har en historia som är svår att sätta sig in i. När stenens förflutna smälter samman med nutidens hantverk skapar Kullaro något alldeles unikt. Något som imponerar på mig varje dag då jag öppnar butikens dörrar. Smycket runt min hals heter inner core, en personlig favorit. Silvret möter den naturligt svarta stenen och bryter tystnaden. Enkelt, stilrent och med en utstrålning utöver det vanliga.

Med glädje delar jag med mig av detta första inlägg, och fler ska det bli. Jag ser fram emot en sommar på Kullaro. Hoppas vi ses!