tidning--6

Förra lördagen publicerades en artikel i Kristianstadsbladet. Journalisten Emma Nillson och fotografen Victor Lindstammer var på Kullaro och intervjuade “stenparet” bara någon dag innan. De pratade bland annat om planerna inför hösten, samarbetet med Glen Baghurst och framtidsdrömmen om att bedriva verksamheten i anslutning till stenbrottet.

tidning-

Vi alla fascineras över det mäktiga foto där allt har sin början. Skuggorna av nattens magi speglar stenbrottets verklighet på bild. Till en början kunde man ana att redigeringar var det avgörande för det som syntes i tidningen, men när fotografens mormor kommer in i butiken dagen därpå och berättar att bilden är tagen sent på kvällen ut mot nattens timmar, då förstod även vi att med hjälp av omsorg är det möjligt att plocka farm bergets vackra sanning på flera sätt, när som helst under dygnet.

tidning3

Spännande läsning sidan därpå! Själv längtar jag också till mässan. Det ska bli kul at följa Kullaro under London Design Fair och se vad som händer innan, under och efter. Who knows?

tidning--10